طريقة عمل عصير الخوخ الناعم
- الكمية تكفي: شخصين
- وقت التحضير: دقيقة واحدة
- وقت الطهي: 5 دقائق
- المقادير: 15 ثمرة خوخ مقدار سكر مقدار ثلجمقدار ماء
- التحضير: تغسل حبات الخوخ وتقشر وتقطع.
- الطبخ: يوضع الخوخ المقطع فى الخلاط ويوضع السكر حسب الرغبة.
يخلط المزيج جيدا ثم يتم وضع الثلج فى الخلاط مع المزيج مع الخلط جيدا الى ان يصبح الثلج قطع صغيرة جدا .
يصب العصير فى كأس للتقديم .
مع وضع شريحة من الخوخ اعلى الكأس للتجميل. - ملاحظات: مش لازم نسيب عصير الخوخ قبل الشرب طبعا عشان بيسمر ( لونة بيتغير بسرعة) وعشان الثلج كمان مش يذوب وكمان الافضل ان العصير يتشرب طازج وفرش دايما .
احلى حاجة فى عصير الخوخ تحسى اوى ان هو ناعم كدة فى الشرب .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق